Kanászpecsenye recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 0,5 kg sertésmáj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- olaj
- só
- őrölt bors
- 2 db sárga paprika
- 2 db paradicsom
- majoránna
- bazsalikom
- pirospaprika
Elkészítése:
A májat vékony csíkokra szeleteljük. A combot felszeljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk és mind két oldalát átsütjük, majd félre tesszük.
A vöröshagymát apróra vágjuk. A hús sütéséből maradt olajból elveszünk 2 evőkanálnyit és a hagymát megdinszteljük, rátesszük a májat, 1,5 dl forró vizet öntünk rá, borsozzuk és majoránnával meghintjük.
Hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és paprikát, fokhagymát nyomunk rá és fedő alatt majdnem készre főzzük. Az elpárolgott levelet vízzel pótoljuk.
Hozzáadjuk a félre tett hússzeleteket és készre főzzük. Meghintjük pirospaprikával és egy kevés vízzel pótoljuk a levét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »