Kanászpecsenye recept
Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 0,5 kg sertésmáj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- olaj
- só
- őrölt bors
- 2 db sárga paprika
- 2 db paradicsom
- majoránna
- bazsalikom
- pirospaprika
Elkészítése:
A májat vékony csíkokra szeleteljük. A combot felszeljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk és mind két oldalát átsütjük, majd félre tesszük.
A vöröshagymát apróra vágjuk. A hús sütéséből maradt olajból elveszünk 2 evőkanálnyit és a hagymát megdinszteljük, rátesszük a májat, 1,5 dl forró vizet öntünk rá, borsozzuk és majoránnával meghintjük.
Hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és paprikát, fokhagymát nyomunk rá és fedő alatt majdnem készre főzzük. Az elpárolgott levelet vízzel pótoljuk.
Hozzáadjuk a félre tett hússzeleteket és készre főzzük. Meghintjük pirospaprikával és egy kevés vízzel pótoljuk a levét.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »