Ínyenc sült tarja recept
Hozzávalók:
- 70 dkg csont nélküli tarja (4 szelet)
- 10 dkg finomliszt
- só
- 1 doboz darabolt ananász konzerv
- 8 szelet edámi sajt
Sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk.
Mindkét oldalát megsózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és a felhevített étolajban mindkét oldalát puhára sütjük.
Egy tepsit étolajjal vékonyan kikenünk, és hússzeleteket lerakjuk.
Elosztjuk rajta a levétől lecsepegtetett ananászt, és 2 szelet sajttal betakarjuk.
220 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvadt.
Rizzsel fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

