Ínyenc sült tarja recept

Hozzávalók:
- 70 dkg csont nélküli tarja (4 szelet)
- 10 dkg finomliszt
- só
- 1 doboz darabolt ananász konzerv
- 8 szelet edámi sajt
Sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk.
Mindkét oldalát megsózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és a felhevített étolajban mindkét oldalát puhára sütjük.
Egy tepsit étolajjal vékonyan kikenünk, és hússzeleteket lerakjuk.
Elosztjuk rajta a levétől lecsepegtetett ananászt, és 2 szelet sajttal betakarjuk.
220 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvadt.
Rizzsel fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »