Ínyenc sült tarja

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 70 dkg csont nélküli tarja (4 szelet)
  • 10 dkg finomliszt
  • 1 doboz darabolt ananász konzerv
  • 8 szelet edámi sajt

Sütéshez:

  • 5 dl étolaj

Elkészítése:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk.

Mindkét oldalát megsózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és a felhevített étolajban mindkét oldalát puhára sütjük.

Egy tepsit étolajjal vékonyan kikenünk, és hússzeleteket lerakjuk.

Elosztjuk rajta a levétől lecsepegtetett ananászt, és 2 szelet sajttal betakarjuk.

220 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvadt.

Rizzsel fogyasztjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!