Hamis brassói sült zellerrel recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 1 kg zellergumó
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- só, bors
Elkészítése:
A húst kockára vágjuk, majd kevés kacsazsíron elkezdjük pirítani, mehet rá az apróra vágott hagyma, fokhagyma, só és bors.
Fedő alatt puhára pároljuk, ha elfől a leve akkor kevés vizet tehetünk alá.
Amikor már puha a hús, akkor kicsit zsírjára pirítjuk. A zellert meghámozzuk, kockára vágjuk és forró olajban aranybarnára sütjük. Összekeverjük a hússal és máris tálalható.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »