Hagymás tarja sült burgonyával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet tarja
- 5 fej vöröshagyma
- 1 kg burgonya
- csipet tengeri só
- csipet pirospaprika
- csipet fekete bors
- csipet majoránna
- csipet szárított rozmaring
- csipet szárított zeller
- csipet őrölt kömény
- csipet curry
- csipet fokhagymapor
- étolaj
- 1 kisebb fejes saláta
- víz
- ecet
- cukor
Elkészítése:
Ez az étel nagyon sokféle fűszerrel készül és igen pikáns, ízletes.
A tarját wokban sütöttem meg, nagyon szeretem a wokot használni sültekhez. Kevés étolajat öntök alá és minden felsorolt fűszerből egy csipetet szórok a tarjára, mindkét oldalát befűszerezem.
A vöröshagymát karikára vágom és hozzáadom. Nagyon gyorsan átsül, én villanytűzhelyen a legnagyobb fokozaton forgatva sütöm. A burgonyát meghámozom hasábokra vágom és forró olajban megsütöm.
A fejes salátát ecetes cukros vízbe rakom. Állni hagyom. A saláta levét nem szoktam mérni, de kb. fél liter víz, 1 evőkanál 10% ecet,1 evőkanál cukor egy kisebb fej salátához. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »