Göngyölt sertésborda rántva recept
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéskaraj
- 10 dkg sajt
- 4 szelet gépsonka
- 3 ek liszt, só
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 6 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
A karajt kicsontozzuk és 4 egyforma szeletre vágjuk amit utána kikloffolunk. Megsózzuk és a sajtot is négy egyenlő szeletre vágjuk. Minden szelet húsra teszünk egy szelet sajtot és sonkát. A hús szélét kissé ráhajtjuk a sajt szélére és felgöngyöljük.Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

