Gombás tokány recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- fél kg hús (bármi jó amit fel lehet kockázni)
- 1 fej hagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 nagy doboz tejföl
- 2 kanál liszt
- 1 doboz konzerv gomba
- só,bors
Elkészítése: A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Közben hozzáadjuk a gombát, amikor már a gomba is megpirult, beletesszük a kockára vágott húst. Amikor a hús már majdnem megfő, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát. Össze forraljuk, majd a tejföllel és a liszttel besűrítjük.
Tipp:
Ha egy csepp citrom levet teszünk az ételbe, nem lesz jellegzetes gomba íze.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.