Gombás szeletek recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéstarja
- 30 dkg vargánya ,galambica,tuskó gomba vegyesen
- 1 fej vöröshagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1 db paprika
- pirospaprika
- őrölt bors
- majoránna
- olaj
Elkészítése:
A tarját felszeleteltem,a gombát is. Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam,olajon üvegesre pároltam. Rátettem a hússzeleteket, paprikát, fűszereztem,főzés közben az elpárolgott vizet pótoltam,fedő alatt majdnem készre sütöttem. Ekkor rátettem a felszeletelt gombát,pár perc alatt megpuhult,pirospaprikával ,kevés liszttel megszórtam és összeforraltam.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »