Gombás szeletek recept
Hozzávalók:
- 1 kg sertéstarja
- 30 dkg vargánya ,galambica,tuskó gomba vegyesen
- 1 fej vöröshagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1 db paprika
- pirospaprika
- őrölt bors
- majoránna
- olaj
Elkészítése:
A tarját felszeleteltem,a gombát is. Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam,olajon üvegesre pároltam. Rátettem a hússzeleteket, paprikát, fűszereztem,főzés közben az elpárolgott vizet pótoltam,fedő alatt majdnem készre sütöttem. Ekkor rátettem a felszeletelt gombát,pár perc alatt megpuhult,pirospaprikával ,kevés liszttel megszórtam és összeforraltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

