Gombás szelet recept

Hozzávalók:
- sertés comb
- vargánya gomba
- vöröshagyma
- fokhagyma
- 1 sárga paprika
- 1 paradicsom
- pirospaprika
- őrölt bors
- majoránna
- olaj
Elkészítése:
A combot felszeleteltem,a gombát is. Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam,olajon üvegesre pároltam. A sárga paprikát felszeltem,a magházat eltávolítottam,a paradicsomot is. Rátettem a hússzeleteket, paprikát, paradicsomot,fűszereztem,főzés közben az elpárolgott vizet pótoltam,fedő alatt majdnem készre sütöttem. Ekkor rátettem a felszeletelt gombát,pár perc alatt megpuhult,pirospaprikával,kevés liszttel megszórtam és összeforraltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »