Gombás karaj recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 500 g karajszelet
- 500 g csiperkegomba
- 20 dkg kockázott bacon
- 1 kk pirospaprika
- 1 kk fekete bors
- ízlés szerint só
- 330 g tejföl
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítése:
Egy serpenyőbe beletesszük a kockázott bacont és zsírjára pirítjuk.
A kockára vágott vöröshagymát hozzáadjuk és picit pároljuk.
A kiklopfolt karajszeleteket is a serpenyőbe tesszük, sózzuk és borsozzuk, mindkét oldalát fehéredésig sütjük. Ezután mehet hozzá a gomba, majd fedőt rakunk rá és puhára pároljuk.
A tejfölben elkeverjük a pirospaprikát, és amikor puha a hús, ráöntjük. Keverünk rajta, kb. 2 percig még összefűzzük és kész.
Rizst tálalunk mellé. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.