Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás karaj recept

Gombás karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 500 g karajszelet
    • 500 g csiperkegomba
    • 20 dkg kockázott bacon
    • 1 kk pirospaprika
    • 1 kk fekete bors
    • ízlés szerint só
    • 330 g tejföl
    • 1 fej vöröshagyma

    Elkészítése:

    Egy serpenyőbe beletesszük a kockázott bacont és zsírjára pirítjuk.

    A kockára vágott vöröshagymát hozzáadjuk és picit pároljuk.

    A kiklopfolt karajszeleteket is a serpenyőbe tesszük, sózzuk és borsozzuk, mindkét oldalát fehéredésig sütjük. Ezután mehet  hozzá a gomba, majd fedőt rakunk rá és puhára pároljuk.

    A tejfölben elkeverjük a pirospaprikát, és amikor puha a hús, ráöntjük. Keverünk rajta, kb. 2 percig még összefűzzük és kész.

    Rizst tálalunk mellé. Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá