Gombás karaj recept

Hozzávalók:
- 500 g karajszelet
- 500 g csiperkegomba
- 20 dkg kockázott bacon
- 1 kk pirospaprika
- 1 kk fekete bors
- ízlés szerint só
- 330 g tejföl
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítése:
Egy serpenyőbe beletesszük a kockázott bacont és zsírjára pirítjuk.
A kockára vágott vöröshagymát hozzáadjuk és picit pároljuk.
A kiklopfolt karajszeleteket is a serpenyőbe tesszük, sózzuk és borsozzuk, mindkét oldalát fehéredésig sütjük. Ezután mehet hozzá a gomba, majd fedőt rakunk rá és puhára pároljuk.
A tejfölben elkeverjük a pirospaprikát, és amikor puha a hús, ráöntjük. Keverünk rajta, kb. 2 percig még összefűzzük és kész.
Rizst tálalunk mellé. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »