Fűszeres sertésszelet borban párolva recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéscomb
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 tk durvára darált bors
- 1 tk grill fűszerkeverék
- 4 ek mustár
- 2 chili paprika
- 2 dl félédes vörösbor
- só
- étolaj
Elkészítése:
A fokhagymát és a chilit apróra vágjuk.
A sertéscombot felszeleteljük, kiklopfoljuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, grill fűszerrel, 1 db apróra vágott chilivel és 3-4 gerezd fokhagymával. Mindkét oldalát megkenjük mustárral.
Kevés olajat öntünk rá, és a hűtőbe tesszük egy napra.
A húst másnap serpenyőben kevés olajon átsütjük. A visszamaradt olajban lepirítunk 1 apróra vágott chilit, 3 gerezd apróra vágott fokhagymát és két evőkanál mustárt. Visszatesszük a húst, bort öntünk rá, és puhára pároljuk.
Snidlinges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A fűszeres sertésszelet borban párolva kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 17 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 9 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »