Fűszeres sertésszelet borban párolva recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéscomb
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 tk durvára darált bors
- 1 tk grill fűszerkeverék
- 4 ek mustár
- 2 chili paprika
- 2 dl félédes vörösbor
- só
- étolaj
Elkészítése:
A fokhagymát és a chilit apróra vágjuk.
A sertéscombot felszeleteljük, kiklopfoljuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, grill fűszerrel, 1 db apróra vágott chilivel és 3-4 gerezd fokhagymával. Mindkét oldalát megkenjük mustárral.
Kevés olajat öntünk rá, és a hűtőbe tesszük egy napra.
A húst másnap serpenyőben kevés olajon átsütjük. A visszamaradt olajban lepirítunk 1 apróra vágott chilit, 3 gerezd apróra vágott fokhagymát és két evőkanál mustárt. Visszatesszük a húst, bort öntünk rá, és puhára pároljuk.
Snidlinges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A fűszeres sertésszelet borban párolva kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 17 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 9 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »
10 szuper lecsós recept, amit még nem próbáltál
Fedezd fel a lecsó sokoldalúságát ebben a válogatásban, ahol a hagyományos
Tovább olvasom »