Fűszeres sertéshús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 darab sertéskaraj (kiklopfolt)
- 1 ek fűszerpaprika
- 1 ek fokhagymapor
- 1 ek kakukkfű (szárított)
- 1 ek fűszerkeverék (steak, grill)
- 1 ek köménymag (darált)
- 6 ek olívaolaj
- só
- őrölt bors
Elkészítése:
Elkészítjük a pácot: a fűszereket, sót, borsot összekeverjük az olívaolajjal.
A hússzeleteket belemártjuk a pácba, majd hagyjuk letakarva kb. 4-5 órát érni a hűtő alsó részében.
Serpenyőben olajon kisütjük a szeleteket. Hasábburgonya, főtt burgonya, rizs illik hozzá.
Tipp:
Jó fűszeres, én szilvakompóttal és rizzsel szeretem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »