Fűszeres sertéshús recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 5 darab sertéskaraj (kiklopfolt)
- 1 ek fűszerpaprika
- 1 ek fokhagymapor
- 1 ek kakukkfű (szárított)
- 1 ek fűszerkeverék (steak, grill)
- 1 ek köménymag (darált)
- 6 ek olívaolaj
- só
- őrölt bors
Elkészítése:
Elkészítjük a pácot: a fűszereket, sót, borsot összekeverjük az olívaolajjal.
A hússzeleteket belemártjuk a pácba, majd hagyjuk letakarva kb. 4-5 órát érni a hűtő alsó részében.
Serpenyőben olajon kisütjük a szeleteket. Hasábburgonya, főtt burgonya, rizs illik hozzá.
Tipp:
Jó fűszeres, én szilvakompóttal és rizzsel szeretem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »

