Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fűszeres pácban érlelt sült karajszeletek recept

Fűszeres pácban érlelt sült karajszeletek
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8-10 szelet csont nélküli karaj
    • 5-6 gerezd fokhagyma
    • 1 ek mustár
    • 1 ek ketchup
    • őrölt csemege paprika
    • Maggi ételízesítő
    • kevés só
    • őrölt bors

    Elkészítése:

    Összekeverjük a pác hozzávalóit, belerakjuk a hússzeleteket, lefedjük és egy éjszakán át a hűtőben pácoljuk. Másnap forró bő olajban, idény esetén tárcsán megsütjük. Burgonyapürével, petrezselymes burgonyával, kukoricásrizzsel vagy salátával is tálalhatjuk.

    Tipp:

    A húst 3-4 órán keresztül, de a legjobb, ha egy éjszakán át pácoljuk!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá