Fűszeres malaccomb sütőzacskóban recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1-1,5 kg bőrös malaccomb
- só
- őrölt fekete bors
- steak bors
- őrölt chili
- fokhagymapor
- grill fűszer
- köménymag
- 1 db sütőzacskó
Elkészítése:
A combon a bőrt sakktáblaszerűen bevagdossuk. A húst sózzuk, alaposan befűszerezzük. Legalább egy órára, de még jobb ha egy napra hűtőbe tesszük. A befűszerezett húst sütőzacskóba tesszük, a zacskót lezárjuk majd két- három helyen megszurkáljuk húsvillával. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »