Fűszeres malaccomb sütőzacskóban recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1-1,5 kg bőrös malaccomb
- só
- őrölt fekete bors
- steak bors
- őrölt chili
- fokhagymapor
- grill fűszer
- köménymag
- 1 db sütőzacskó
Elkészítése:
A combon a bőrt sakktáblaszerűen bevagdossuk. A húst sózzuk, alaposan befűszerezzük. Legalább egy órára, de még jobb ha egy napra hűtőbe tesszük. A befűszerezett húst sütőzacskóba tesszük, a zacskót lezárjuk majd két- három helyen megszurkáljuk húsvillával. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »