Fűszeres malaccomb sütőzacskóban

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1-1,5 kg bőrös malaccomb
  • őrölt fekete bors
  • steak bors
  • őrölt chili
  • fokhagymapor
  • grill fűszer
  • köménymag
  • 1 db sütőzacskó

Elkészítése:
A combon a bőrt sakktáblaszerűen bevagdossuk. A húst sózzuk, alaposan befűszerezzük. Legalább egy órára, de még jobb ha egy napra hűtőbe tesszük. A befűszerezett húst sütőzacskóba tesszük, a zacskót lezárjuk majd két- három helyen megszurkáljuk húsvillával. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!