Frissen sült tarja zöldségekkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 szelet csont nélküli tarja
- 1 kg burgonya
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 közepes lila hagyma
- 15 dkg gomba
- só
- 1 dl olaj
- 10 dkg gépsonka
- 1 piros kaliforniai paprika
- 2 közepes paradicsom
- 15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, amikor kihűlt, a héját lehúzzuk, és karikákra vágjuk. A húst kiklopfoljuk és besózzuk.
Az olajat a serpenyőben felhevítjük, a hússzeleteket átsütjük.
Egy sütőedénybe alulra lerakjuk a burgonyakarikákat, kicsit sóval meghintjük, a petrezselyem felét rátépkedjük. A hús olajával meglocsoljuk. Erre ismét burgonya, és petrezselyem kerül, majd kevéske olaj.
A burgonyára rátesszük a hússzeleteket. A húsra a karikára vágott lila hagymát, a hagymára az olajban kissé megfuttatott gombát, a gombára a kaliforniai paprikát, majd a paradicsom karikákat tesszük. Erre jön a gépsonka és a reszelt sajt.
200 fokos sütőben 35-40 perc alatt elkészül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »