Frissen sült tarja zöldségekkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 szelet csont nélküli tarja
- 1 kg burgonya
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 közepes lila hagyma
- 15 dkg gomba
- só
- 1 dl olaj
- 10 dkg gépsonka
- 1 piros kaliforniai paprika
- 2 közepes paradicsom
- 15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, amikor kihűlt, a héját lehúzzuk, és karikákra vágjuk. A húst kiklopfoljuk és besózzuk.
Az olajat a serpenyőben felhevítjük, a hússzeleteket átsütjük.
Egy sütőedénybe alulra lerakjuk a burgonyakarikákat, kicsit sóval meghintjük, a petrezselyem felét rátépkedjük. A hús olajával meglocsoljuk. Erre ismét burgonya, és petrezselyem kerül, majd kevéske olaj.
A burgonyára rátesszük a hússzeleteket. A húsra a karikára vágott lila hagymát, a hagymára az olajban kissé megfuttatott gombát, a gombára a kaliforniai paprikát, majd a paradicsom karikákat tesszük. Erre jön a gépsonka és a reszelt sajt.
200 fokos sütőben 35-40 perc alatt elkészül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »