Frissen sült tarja, pirított krumplival és újhagymás uborkasalátával recept

Hozzávalók:
- szeletelt tarja
- újburgonya
- uborka
- egy csokor újhagyma
- egy csokor snidling
- egy kis pohár tejföl
- egy csokor petrezselyem
- só
- bors
Elkészítése:
A tarja szeleteket sózom, borsozom (színes, frissen őrölt borssal), zsiradékkal bekenem, hűtőbe teszem és majd, ha megéhezik a család, frissen kisütöm.
Az uborkasalátához felszeletelem az uborkát, az újhagymát, a snidlinget, sózom, borsozom, leöntöm egy kis pohár tejföllel és hűtőbe teszem.
A húst hirtelen megsütöm egy előre felforrósított öntöttvas serpenyőben, majd melléteszem a megpucolt, negyedelt, sózott, borsozott krumplit, beteszem a sütőbe és 20-25 perc alatt készre sütöm!
Az uborkasalátával, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalom.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »