Fordított rántott hús recept
Hozzávalók:
- 10 szelet sertéscomb
- zsemlemorzsa
- 5-6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - liszt
- olaj a sütéshez
- 1/2 liter víz
- 2 db húskocka(tyúk vagy marha)
- pirospaprika
- pici őrölt bors
- 3-4 gerezd fokhagyma reszelve
Elkészítése:
A comb szeleteket zsemlemorzsával meghintve kiklopfoljuk. A tojásokat felverjük,annyi lisztet adunk hozzá,hogy jó palacsintatészta sűrűségű legyen az állaga. A hússzeleteket belemártjuk és a felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük. Papírtörlőre szedjük.
A vizet felforraljuk a húsleves kockával,1 kk piros paprikát hintünk bele,borsot és a reszelt fokhagymát is bele keverjük. A kisült hússzeleteket olajozatlan tepsibe,élére állítva sorakoztatjuk.
Az imént elkészített húsleveslét ráöntjük,alufóliával lefedjük és a sütőbe toljuk. Kb 25 percig sütjük fólia alatt,majd levesszük róla.
Akkor kész,ha a ráöntött levet beszívta. A húsokat nem sózzuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »

