Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fordított rántott hús recept

Fordított rántott hús
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 10 szelet sertéscomb
    • zsemlemorzsa
    • 5-6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • olaj a sütéshez
    • 1/2 liter víz
    • 2 db húskocka(tyúk vagy marha)
    • pirospaprika
    • pici őrölt bors
    • 3-4 gerezd fokhagyma reszelve

    Elkészítése:
    A comb szeleteket zsemlemorzsával meghintve kiklopfoljuk. A tojásokat felverjük,annyi lisztet adunk hozzá,hogy jó palacsintatészta sűrűségű legyen az állaga. A hússzeleteket belemártjuk és a felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük. Papírtörlőre szedjük.
    A vizet felforraljuk a húsleves kockával,1 kk piros paprikát hintünk bele,borsot és a reszelt fokhagymát is bele keverjük. A kisült hússzeleteket olajozatlan tepsibe,élére állítva sorakoztatjuk.
    Az imént elkészített húsleveslét ráöntjük,alufóliával lefedjük és a sütőbe toljuk. Kb 25 percig sütjük fólia alatt,majd levesszük róla.
    Akkor kész,ha a ráöntött levet beszívta. A húsokat nem sózzuk!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá