Fordított rántott hús recept

Hozzávalók:
- 10 szelet sertéscomb
- zsemlemorzsa
- 5-6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- olaj a sütéshez
- 1/2 liter víz
- 2 db húskocka(tyúk vagy marha)
- pirospaprika
- pici őrölt bors
- 3-4 gerezd fokhagyma reszelve
Elkészítése:
A comb szeleteket zsemlemorzsával meghintve kiklopfoljuk. A tojásokat felverjük,annyi lisztet adunk hozzá,hogy jó palacsintatészta sűrűségű legyen az állaga. A hússzeleteket belemártjuk és a felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük. Papírtörlőre szedjük.
A vizet felforraljuk a húsleves kockával,1 kk piros paprikát hintünk bele,borsot és a reszelt fokhagymát is bele keverjük. A kisült hússzeleteket olajozatlan tepsibe,élére állítva sorakoztatjuk.
Az imént elkészített húsleveslét ráöntjük,alufóliával lefedjük és a sütőbe toljuk. Kb 25 percig sütjük fólia alatt,majd levesszük róla.
Akkor kész,ha a ráöntött levet beszívta. A húsokat nem sózzuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »