Hozzávalók:
Elkészítése:
A comb szeleteket zsemlemorzsával meghintve kiklopfoljuk. A tojásokat felverjük,annyi lisztet adunk hozzá,hogy jó palacsintatészta sűrűségű legyen az állaga. A hússzeleteket belemártjuk és a felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük. Papírtörlőre szedjük.
A vizet felforraljuk a húsleves kockával,1 kk piros paprikát hintünk bele,borsot és a reszelt fokhagymát is bele keverjük. A kisült hússzeleteket olajozatlan tepsibe,élére állítva sorakoztatjuk.
Az imént elkészített húsleveslét ráöntjük,alufóliával lefedjük és a sütőbe toljuk. Kb 25 percig sütjük fólia alatt,majd levesszük róla.
Akkor kész,ha a ráöntött levet beszívta. A húsokat nem sózzuk!