Fóliás hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- Füstölt szalonna
- Vöröshagyma
- Só.
- Nyáron zöldpaprika, paradicsom, a csomagoláshoz alufólia
Elkészítése:
Az oldalasokat feldaraboljuk, megsózzuk. A füstölt szalonnát vékony szeletekre vágjuk, a vöröshagymát felszeleteljük.
Az alufóliából szakítunk egy akkora darabot, hogy bele tudjuk a húsunkat csomagolni. A fóliát letépjük, a szélétől kicsit beljebb rakunk 1 szelet szalonnát, rá vöröshagyma szeleteket, ráfektetjük az oldalast, rá megint hagyma és szalonna és becsomagoljuk úgy, mint a töltött káposztát. A fólia két szélét behajtjuk és feltekerjük. A húsokat a tepsibe sorba rakjuk és sütjük egy fél óráig, azután megforgatjuk és készre sütjük. Tört burgonyával tálaljuk, de csak kenyérrel is laktató. Nyáron, amikor van zöldpaprika és paradicsom, a hagymára paprikát és paradicsomot teszünk, és úgy csomagoljuk be a húst.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »