Fokhagymás-tejfölös aprópecsenye recept

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéscomb
- 3 dl tejföl
- 20 dkg sajt
- 2 ek mustár
- 3 ek liszt
- só
- bors
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Lisztet összekeverjük a sóval és a borssal, majd ebbe belerakjuk az apróra vágott húst és összekeverjük.
Egy másik tálba összekeverjük a tejfölt a mustárral, az apróra zúzott fokhagymával és a reszelt sajt felével. Ezzel a mártással összekeverjük a lisztes húst.
Tűzálló tálat kiolajozunk, beleöntjük a mártásos húst.
A tetejére rászórjuk a maradék sajtot és lefedve sütőbe tesszük.
40 perc sütés után fóliát eltávolítjuk és még 10 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »