Fokhagymás-tejfölös aprópecsenye recept

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéscomb
- 3 dl tejföl
- 20 dkg sajt
- 2 ek mustár
- 3 ek liszt
- só
- bors
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Lisztet összekeverjük a sóval és a borssal, majd ebbe belerakjuk az apróra vágott húst és összekeverjük.
Egy másik tálba összekeverjük a tejfölt a mustárral, az apróra zúzott fokhagymával és a reszelt sajt felével. Ezzel a mártással összekeverjük a lisztes húst.
Tűzálló tálat kiolajozunk, beleöntjük a mártásos húst.
A tetejére rászórjuk a maradék sajtot és lefedve sütőbe tesszük.
40 perc sütés után fóliát eltávolítjuk és még 10 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »