Fokhagymás sertésmáj hagymakarikával recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertésmáj
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 dl tej
- tk liszt és pirospaprika a forgatáshoz
- 2 fej vöröshagyma
Elkészítése:
A májat felvágjuk, majd fokhagymás tejben áztatjuk egy fél órát. Fontos, hogy a májat ne sózzuk sütés előtt!
A lisztet összekeverjük az őrölt paprikával, belehempergetjük a májat és forró olajban kisütjük. Sütés után sózzuk, majd fokhagymát reszelünk rá.
A hagymát felkarikázzuk, 1 dl vizet engedünk rá, majd beleforgatjuk a karikákat a lisztbe és olajban aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »