Fokhagymás sertésmáj hagymakarikával recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertésmáj
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 dl tej
- tk liszt és pirospaprika a forgatáshoz
- 2 fej vöröshagyma
Elkészítése:
A májat felvágjuk, majd fokhagymás tejben áztatjuk egy fél órát. Fontos, hogy a májat ne sózzuk sütés előtt!
A lisztet összekeverjük az őrölt paprikával, belehempergetjük a májat és forró olajban kisütjük. Sütés után sózzuk, majd fokhagymát reszelünk rá.
A hagymát felkarikázzuk, 1 dl vizet engedünk rá, majd beleforgatjuk a karikákat a lisztbe és olajban aranybarnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »