Fokhagymás hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 1 fej fokhagyma
- 1 csomag tészta
- 5-10 dkg liszt
Elkészítése:
1 kg karajt közepes vastagságúra vágva megpirítjuk egy kis olajon (mindkét felét),majd vízzel felöntjük, hogy ellepje, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd 1 fej fokhagymát apróra vágva, vagy összezúzva hozzá teszünk, hagyjuk a húst puhára főni. 5-10 dkg lisztet 2 dl vízben, ki milyen sűrűn szereti csomómentesen kikeverünk és szűrön keresztül hozzáadjuk a húshoz, kevergetve összeforraljuk. A tésztát kifőzzük és a tetejére halmozzuk a finom fokhagymás húsunkat. Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »