Fokhagymás hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 1 fej fokhagyma
- 1 csomag tészta
- 5-10 dkg liszt
Elkészítése:
1 kg karajt közepes vastagságúra vágva megpirítjuk egy kis olajon (mindkét felét),majd vízzel felöntjük, hogy ellepje, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd 1 fej fokhagymát apróra vágva, vagy összezúzva hozzá teszünk, hagyjuk a húst puhára főni. 5-10 dkg lisztet 2 dl vízben, ki milyen sűrűn szereti csomómentesen kikeverünk és szűrön keresztül hozzáadjuk a húshoz, kevergetve összeforraljuk. A tésztát kifőzzük és a tetejére halmozzuk a finom fokhagymás húsunkat. Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.