Fokhagymás hús

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 kg karaj
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 csomag tészta
  • 5-10 dkg liszt

Elkészítése:
1 kg karajt közepes vastagságúra vágva megpirítjuk egy kis olajon (mindkét felét),majd vízzel felöntjük, hogy ellepje, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd 1 fej fokhagymát apróra vágva, vagy összezúzva hozzá teszünk, hagyjuk a húst puhára főni. 5-10 dkg lisztet 2 dl vízben, ki milyen sűrűn szereti csomómentesen kikeverünk és szűrön keresztül hozzáadjuk a húshoz, kevergetve összeforraljuk. A tésztát kifőzzük és a tetejére halmozzuk a finom fokhagymás húsunkat. Jó étvágyat kívánok!