Egyben sült karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg csont nélküli karaj
- 10-szelet vékonyra vágott füstölt szalonna
- 10-szelet füstölt kolbász
- 2-fej lila hagyma felkarikázva
- ételízesítő
- mustár
Elkészítése:
Egy magas tepsit vagy jénait,kibélelünk úgy alufóliával, hogy majd be tudjuk takarni. A karajt bevagdossuk, úgy mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el az alját. A szeletek közé rakunk egy szelet szalonnát, kolbászt, hagymát. Megszórjuk a tetejét ételízesítővel és jól bekenjük mustárral. Kis vizet öntünk alá és becsomagoljuk az alufóliával. Előmelegített sütőbe rakjuk. Mikor megpuhult kicsomagoljuk, és megpirítjuk a tetejét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »