Debreceni csülkös pecsenye recept

Hozzávalók:
- főtt, füstölt csülök (húsvéti maradék)
- debreceni páros kolbász, esetleg virsli
- hagyma
- olaj
Elkészítése:
A főtt csülköt (sonkát) nagyobb darabokra kockázzuk. Rusztikus darabokra vágott hagymát dinsztelünk kevés olajon, majd beleadjuk a húst, és az előzőleg félbevágott, beirdalt debreceni páros kolbászokat. Borson kívül más fűszerezésre nincs szükség, mert a debreceni és a hús is elég fűszeres. A debreceni helyettesíthető akár virslivel, de gombával is.
Akár több hozzávaló kombinációját kipróbálhatjuk. A gombának sincs szüksége sok főzésre, így ez is hirtelen készen van.
Krumplipürével tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »