Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Debreceni csülkös pecsenye recept

Debreceni csülkös pecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • főtt, füstölt csülök (húsvéti maradék)
    • debreceni páros kolbász, esetleg virsli
    • hagyma
    • olaj

    Elkészítése:

    A főtt csülköt (sonkát) nagyobb darabokra kockázzuk. Rusztikus darabokra vágott hagymát dinsztelünk kevés olajon, majd beleadjuk a húst, és az előzőleg félbevágott, beirdalt debreceni páros kolbászokat. Borson kívül más fűszerezésre nincs szükség, mert a debreceni és a hús is elég fűszeres. A debreceni helyettesíthető akár virslivel, de gombával is.

    Akár több hozzávaló kombinációját kipróbálhatjuk. A gombának sincs szüksége sok főzésre, így ez is hirtelen készen van.

    Krumplipürével tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá