Debreceni csülkös pecsenye recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- főtt, füstölt csülök (húsvéti maradék)
- debreceni páros kolbász, esetleg virsli
- hagyma
- olaj
Elkészítése:
A főtt csülköt (sonkát) nagyobb darabokra kockázzuk. Rusztikus darabokra vágott hagymát dinsztelünk kevés olajon, majd beleadjuk a húst, és az előzőleg félbevágott, beirdalt debreceni páros kolbászokat. Borson kívül más fűszerezésre nincs szükség, mert a debreceni és a hús is elég fűszeres. A debreceni helyettesíthető akár virslivel, de gombával is.
Akár több hozzávaló kombinációját kipróbálhatjuk. A gombának sincs szüksége sok főzésre, így ez is hirtelen készen van.
Krumplipürével tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.