Csongrádi hústekercs recept
Hozzávalók:
- 15 dkg szalonna
- 15 dkg gépsonka
- 2 db ecetes paprika
- 1 ek liszt
- 4 ek pörköltlé
- 10 dkg liszt
- 60 dkg sertéscomb
- ízlés szerint só
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg zsemlemorzsa
- 3 dl olaj
Elkészítése:
A húst vékonyra nagy szeletekre kiklopfolom, megsózom és lefedem. A szalonnát kevés vízben üvegesre főzöm, leszűröm, majd kicsit megpirítom. Hozzáadom a csíkokra vágott sonkát és ecetes paprikát, meghintem kevés liszttel és tölthető masszává keverem. Majd hosszában elterítem a húson, feltekerem, bepanírozom és a húst bő, forró olajban kisütöm. Ferdén szeletelem és párolt rizzsel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

