Csongrádi hústekercs recept

Hozzávalók:
- 15 dkg szalonna
- 15 dkg gépsonka
- 2 db ecetes paprika
- 1 ek liszt
- 4 ek pörköltlé
- 10 dkg liszt
- 60 dkg sertéscomb
- ízlés szerint só
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 3 dl olaj
Elkészítése:
A húst vékonyra nagy szeletekre kiklopfolom, megsózom és lefedem. A szalonnát kevés vízben üvegesre főzöm, leszűröm, majd kicsit megpirítom. Hozzáadom a csíkokra vágott sonkát és ecetes paprikát, meghintem kevés liszttel és tölthető masszává keverem. Majd hosszában elterítem a húson, feltekerem, bepanírozom és a húst bő, forró olajban kisütöm. Ferdén szeletelem és párolt rizzsel tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »