Csirkemájjal töltött karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 darab sertéskaraj
- 500 g csirkemáj
- 1 hagyma
- só
- őrölt bors
- majoránna
- 3 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A megtisztított és feldarabolt csirkemájat az apróra vágott vöröshagymával együtt egy kevés olajon megpároljuk. Megízesítjük sóval, őrölt borssal és majoránnával. Hagyjuk kihűlni.
A sertéskarajt megsózzuk azután húsverővel kilapítjuk. A hús egyik felébe rakunk egy kanál párolt májat, majd feltekerjük a húst. Hústűvel, fogpiszkálóval összetűzzük és bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa). Forró olajban aranybarnára sütjük.
Párolt rizzsel, sült krumplival, salátával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »