Csirkemájjal töltött karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 darab sertéskaraj
- 500 g csirkemáj
- 1 hagyma
- só
- őrölt bors
- majoránna
- 3 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A megtisztított és feldarabolt csirkemájat az apróra vágott vöröshagymával együtt egy kevés olajon megpároljuk. Megízesítjük sóval, őrölt borssal és majoránnával. Hagyjuk kihűlni.
A sertéskarajt megsózzuk azután húsverővel kilapítjuk. A hús egyik felébe rakunk egy kanál párolt májat, majd feltekerjük a húst. Hústűvel, fogpiszkálóval összetűzzük és bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa). Forró olajban aranybarnára sütjük.
Párolt rizzsel, sült krumplival, salátával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »