Cornflakses gombaszószos hús recept

Hozzávalók:
- 60 dkg karaj ( vagy amilyen hús van otthon)
- 20 dkg cornflakes(natúr)
- 2 dl tejföl
- 2 dl főzőtejszín
- 1 cs gombakrémleves por,
- só
- fokhagyma
- liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- őrölt bors.
Elkészítése:
A húst felszeletelem és besózom, majd lisztbe, tojásba és az összetört cornflaksesbe mártom. Egy tepsi aljára teszem sorba.
A tejfölt és a főzőtejszínt összekeverem, majd beleforgatom a gombakrémlevesporba és kis őrölt borssal, fokhagymával ízesítem, majd leöntöm vele a húst. Alufóliával letakarom és beteszem sülni majd, a végén leveszem a fóliát és a tetejét szép pirosra sütöm.
Párolt rizzsel vagy krumplipürével tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »