Cornflakses gombaszószos hús recept
Hozzávalók:
- 60 dkg karaj ( vagy amilyen hús van otthon)
- 20 dkg cornflakes(natúr)
- 2 dl tejföl
- 2 dl főzőtejszín
- 1 cs gombakrémleves por,
- só
- fokhagyma
- liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - őrölt bors.
Elkészítése:
A húst felszeletelem és besózom, majd lisztbe, tojásba és az összetört cornflaksesbe mártom. Egy tepsi aljára teszem sorba.
A tejfölt és a főzőtejszínt összekeverem, majd beleforgatom a gombakrémlevesporba és kis őrölt borssal, fokhagymával ízesítem, majd leöntöm vele a húst. Alufóliával letakarom és beteszem sülni majd, a végén leveszem a fóliát és a tetejét szép pirosra sütöm.
Párolt rizzsel vagy krumplipürével tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

