Cordon bleu recept
Hozzávalók:
- 4 nagy szelet csirkemell, karaj vagy borjúcomb
- 4 szelet sonka
- 4 vastag szelet sajt
- só
- tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az egyik oldalára teszünk egy szelet sajtot és sonkát, majd a hús másik felét ráhajtjuk. Fogpiszkálóval megtűzzük.
A szokásos módon bepanírozzuk (lisztben megforgatjuk, majd felvert tojásba mártjuk és végül zsemlemorzsába forgatjuk) és bő olajban, közepes lángon kisütjük. Köretnek párolt zöldséget, rizst, hasábburgonyát kínálunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

