Cigányka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db sertésmáj
- 2 marék főtt rizs
- 2 marék bekevert kolbászhús
- só
- őrölt bors
- csipetnyi majoránna
- 1 fátyolháj (sertésháló)
Elkészítése:
A sertésmájat ledaráljuk. (Lehet nyersen is, de lehet egy pillanatra az abáló lébe mártva is darálni, így nem lesz annyira véres.)
Hozzáadunk a disznótorban előre kifőtt rizsből és a közben bekevert kolbászhúsból is keveset.
Enyhén sózzuk, és erősebben borsozzuk, majd a fátyolhájba (sertésháló) hajtogatjuk. Nagyobb pogácsákat formázunk belőle, majd kevés zsírt alá téve sütőben kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »