Bundás karaj recept
Hozzávalók:
- 3 dl sör
- kb 2-3 dl tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - annyi liszt amitől nagyon sűrű tésztát kapunk
- só,bors, delikát
- fokhagyma
- petrezselyem
- reszelt sajt
Elkészítése:
A tojásokat felkeverjük, hozzáadjuk a tejet, és folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a lisztet, annyit amennyitől 2x sűrűbb legyen mint a palacsintatészta.
Ezután hozzáadjuk a sört, ha kell még annyi lisztet, hogy bevonó képes legyen a húsra. Ebbe a masszába szórjuk a fűszereket, ízesítőket, elverjük.
A húst besózzuk, majd ha kicsit állt, először lisztbe megforgatjuk, majd megmártjuk a bundába és bő forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
Petrezselymes krumplival tálaltam és adtam hozzá (középen) paradicsomsalátát. A látvány kedvéért, a húsokat csíkokra vágtam úgy tálaltam, de természetesen kínálhatjuk a húsokat egészben is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

