Brassoi kicsit másképp recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 nagy fej hagyma
- 50 dkg sertés vagy izlés szerinti hús
- 1 paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 paprika
- 5dkg zöldborsó
- 4-5 cseresznyepaprika (üveges), de lehet chili vagy pfefferoni
- 4-5 csemegeuborka
- hasábburgonya,rizs köretként
Elkészítése:
A hagymákat megtisztítjuk és ez egyiket apró kockára, a másikat vékony csíkokra vágjuk.
Kevés zsiradékon üvegesre pároljuk. A húst megmossuk és csíkokra vágjuk. A pirított hagymára tesszük . Sózzuk borsozzuk ,és fedő alatt időnként kevergetve pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, paprikát,zöldborsót és a szeletekre vágott fokhagymát. Mikor a hús már majdnem teljesen megpuhult hozzá adjuk a felnegyedelt cseresznyepaprikát és a felcsíkozott csemegeuborkát,és pár perc alatt készre főzzük. Ízlés szerint lehet a csípősséget szabályozni. Mikor csak pikánsan csíp, úgy jönnek ki igazán az ízek.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »