Brassoi kicsit másképp recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 nagy fej hagyma
- 50 dkg sertés vagy izlés szerinti hús
- 1 paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 paprika
- 5dkg zöldborsó
- 4-5 cseresznyepaprika (üveges), de lehet chili vagy pfefferoni
- 4-5 csemegeuborka
- hasábburgonya,rizs köretként
Elkészítése:
A hagymákat megtisztítjuk és ez egyiket apró kockára, a másikat vékony csíkokra vágjuk.
Kevés zsiradékon üvegesre pároljuk. A húst megmossuk és csíkokra vágjuk. A pirított hagymára tesszük . Sózzuk borsozzuk ,és fedő alatt időnként kevergetve pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, paprikát,zöldborsót és a szeletekre vágott fokhagymát. Mikor a hús már majdnem teljesen megpuhult hozzá adjuk a felnegyedelt cseresznyepaprikát és a felcsíkozott csemegeuborkát,és pár perc alatt készre főzzük. Ízlés szerint lehet a csípősséget szabályozni. Mikor csak pikánsan csíp, úgy jönnek ki igazán az ízek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »