Brassói aprópecsenye recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertés comb
- 20 dkg hagyma
- 7 gerezd fokhagyma
- 1 tk só
- 2 tk bors
- 1 kg burgonya
- 6 dl olaj a burgonya sütéshez
- 1 ek fűszerpaprika
- 0,7l víz
- 1 ek delikát
Elkészítése:
A sertés combot és a hagymát kockákra vágjuk. A hagymát megpirítjuk, közben egy lábasba felteszünk egy kis delikátos vizet. A megpirított hagymára rátesszük a paprikát, majd a kockára vágott húst. Leszűrjük a delikátos vizet és azzal öntjük fel a húst. Sózzuk, borsozzuk, majd neki állunk krumplit sütni. A krumplit megpucoljuk, majd kockákra vágjuk és forró olajban kisütjük. Ha a hús megfő, összekeverjük a megsült krumplival és rányomjuk a fokhagymát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »