Brassói aprópecsenye recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertés comb
- 20 dkg hagyma
- 7 gerezd fokhagyma
- 1 tk só
- 2 tk bors
- 1 kg burgonya
- 6 dl olaj a burgonya sütéshez
- 1 ek fűszerpaprika
- 0,7l víz
- 1 ek delikát
Elkészítése:
A sertés combot és a hagymát kockákra vágjuk. A hagymát megpirítjuk, közben egy lábasba felteszünk egy kis delikátos vizet. A megpirított hagymára rátesszük a paprikát, majd a kockára vágott húst. Leszűrjük a delikátos vizet és azzal öntjük fel a húst. Sózzuk, borsozzuk, majd neki állunk krumplit sütni. A krumplit megpucoljuk, majd kockákra vágjuk és forró olajban kisütjük. Ha a hús megfő, összekeverjük a megsült krumplival és rányomjuk a fokhagymát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »