Boszorkány flekken vargányával és mortadellával recept
Hozzávalók:
- 10 szelet tarja
- só, bors
- mustár
- kókuszzsír
- 2 újhagyma
- 20 dkg vargánya
- 4-5 szelet mortadella felcsíkozva
- kevés vaj
- gouda sajt
Elkészítése:
A tarját húsklopfolóval lazítottam. Ezután került rá a só és a bors valamint a mustár. A húsokat serpenyőben, kókuszzsíron elősütöttem. Majd tepsibe helyeztem.
A vargányát megtisztítottam, kis darabokra vágtam. A hagymát karikáztam. Vajon megpároltam a gombát és a hagymát. Sóztam, borsoztam és hozzáadtam a csíkozott mortadellát. Nagyjából 5-6 percig együtt pároltam.
A gombát-mortadellát a húsok tetejére halmoztam, majd reszelt sajttal még meg is koronáztam. Ezután a tarjákat előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30-40 percig sütöttem. (fóliával letakarva).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

