Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Borsostokány főtt tésztával recept

Borsostokány főtt tésztával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg sertéscomb
    • 3 fej vöröshagyma
    • 2 szelet füstölt szalonna
    • olaj
    • őrölt bors
    • delikát
    • 1 paradicsom
    • 1 zöld paprika
    • 3-4 ek lecsó

    Elkészítése:

    A húst ceruza vastagságúra vágjuk, a hagymát felaprítjuk. Egy lábasban a füstölt szalonna zsírját kisütjük, amennyiben nem elegendő, kevés olajat öntünk hozzá, majd beletesszük a hagymát, amit üvegesre pirítunk. Ezt követően hozzáadjuk a húst, jól átforgatjuk, majd felengedjük vízzel. Ízesítjük sóval, borssal, delikáttal és amikor felfőtt beletesszük a paradicsomot, paprikát és a lecsót.

    Időközönként megkeverjük és addig főzzük amíg a hús megpuhul. Kifőtt tésztával tálaljuk, melyhez ízlés szerint savanyúságot, vagy tejfölt fogyaszthatunk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá