Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bátaszéki rizses hús recept

Bátaszéki rizses hús
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertéshús
    • 2 csomag gyorsrizs
    • 1 üveg gomba
    • 0,5 üveg lecsó
    • 2 dl tejföl
    • 1 fej vöröshagyma
    • őrölt fekete bors
    • pirospaprika
    • 4-5 szelet lapkasajt

    Elkészítése:

    Olajon megdinszteljük az apró kockára vágott vöröshagymát, majd megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk a kockára vágott húst.

    Beletesszük a lecsót, gombát és befűszerezzük. Felöntjük vízzel és puhára főzzük.

    A rizst sós vízben megfőzzük. Amikor minden megfőtt, egy tepsibe öntjük.

    Jól összekeverjük, meglocsoljuk tejföllel és ráhelyezzük a sajtot. Sütőbe toljuk és átsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá