Bátaszéki rizses hús recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús
- 2 csomag gyorsrizs
- 1 üveg gomba
- 0,5 üveg lecsó
- 2 dl tejföl
- 1 fej vöröshagyma
- só
- őrölt fekete bors
- pirospaprika
- 4-5 szelet lapkasajt
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük az apró kockára vágott vöröshagymát, majd megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk a kockára vágott húst.
Beletesszük a lecsót, gombát és befűszerezzük. Felöntjük vízzel és puhára főzzük.
A rizst sós vízben megfőzzük. Amikor minden megfőtt, egy tepsibe öntjük.
Jól összekeverjük, meglocsoljuk tejföllel és ráhelyezzük a sajtot. Sütőbe toljuk és átsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »