Balzsamos-mustáros sertéskaraj recept

Hozzávalók:
- 4-5 szelet karaj
- só
- bors
- olaj
- 3-4 ek balzsamecet
- fél kk cukor
- 1 ek mustár
- 300 ml húsleves
- 100 ml habtejszín
- 1 ág rozmaring
Elkészítése:
A húst vékonyra klopfoljuk. Kevés olajon mindkét oldalát röviden megsütöm, majd kiveszem a serpenyőből és melegen tartom. Ezután a megmaradt zsiradékhoz keverem a cukrot és a mustárt – kicsit pirítom. Fűszerezem és hozzáadom a balzsamecetet, húsleves levét, valamint a rozmaringot.
Kis lángon főzöm majd elkeverem a habtejszínnel. Amikor besűrűsödik visszateszem a húsokat és tálalásig melegen tartom. Hozzá rizs ajánlott, de mi farfalle tésztával ettük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »