Bajorhús recept

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj(más fajta hús is lehet)
- 2 kg burgonya
- 2 fej hagyma
- 1/2 l tejföl
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- flekken fűszerkeverék
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, flekken fűszerrel
bedörzsöljük és félretesszük.
Kiolajozott tepsibe nyers burgonyát reszelünk vagy karikázunk, rátesszük a húsokat.
A húsra rákarikázzuk a hagymát.
Ráöntjük a tojással összekevert tejföl felét.
Megint karikázunk rá burgonyát vagy reszelünk és ráöntjük a tejföl másik felét.
Végül meglocsoljuk 1 dl tejjel.
200 fokon másfél óráig fólia alatt, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.
Sztori: Finom,laktató étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »