Bácskai rizseshús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 1 üveges lecsó
- 3-4 fej vöröshagyma
- étolaj
- ízlés szerint só, bors
- 50 dkg rizs
- 2 kk pirospaprika
Elkészítése:
A vöröshagymát apróra vágom, megfonnyasztom az olajon, rászórom a pirospaprikát és hozzáadom a kockára vágott sertéscombot. Sózom, borsozom, fedő alatt puhára főzöm.
Amikor majdnem megfőtt a hús egy üveges lecsó felét hozzáöntöm és felöntöm annyi vízzel,amennyi kell a rizs főzéséhez. Én úgy számolom,hogy egy bögre rizs,két bögre víz. Jól összekeverem a rizzsel a húst és puhára főzöm.
Amikor elzárom a tűzhelyet kb 10-15 percig hagyom párolódni.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »