Bácskai rizseshús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 1 üveges lecsó
- 3-4 fej vöröshagyma
- étolaj
- ízlés szerint só, bors
- 50 dkg rizs
- 2 kk pirospaprika
Elkészítése:
A vöröshagymát apróra vágom, megfonnyasztom az olajon, rászórom a pirospaprikát és hozzáadom a kockára vágott sertéscombot. Sózom, borsozom, fedő alatt puhára főzöm.
Amikor majdnem megfőtt a hús egy üveges lecsó felét hozzáöntöm és felöntöm annyi vízzel,amennyi kell a rizs főzéséhez. Én úgy számolom,hogy egy bögre rizs,két bögre víz. Jól összekeverem a rizzsel a húst és puhára főzöm.
Amikor elzárom a tűzhelyet kb 10-15 percig hagyom párolódni.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »