Baconos, sajtos fasírt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag bacon
- 50 dkg darálthús
- 10-15 dkg reszelt sajt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 zsemle
- 1 fej hagyma
- 1 kiskanál ételízesítő
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A zsemlét tejben áztatjuk, a hagymát kevés olajon megpirítjuk.
A hússal jól összedolgozzuk a kicsavart zsemléket, a hagymát, a reszelt sajtot, a felvert tojásokat és az ételízesítőt.
A masszából egyforma nagyságú golyókat formázunk, megforgatjuk zsemlemorzsában és beletekerjük a baconba.
Kivajazunk egy hőálló tálat, beletesszük a fasírtgolyókat. Először letakarva 200 fokon 20 percig sütjük, majd a fóliát levéve nagyjából még 10 percig pirítjuk.
Tipp:
Én sült krumplival készítettem el ezt az ételt, de lehet tálalni rizzsel és más köretekkel is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »