Baconos, sajtos fasírt recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 csomag bacon
- 50 dkg darálthús
- 10-15 dkg reszelt sajt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 zsemle
- 1 fej hagyma
- 1 kiskanál ételízesítő
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A zsemlét tejben áztatjuk, a hagymát kevés olajon megpirítjuk.
A hússal jól összedolgozzuk a kicsavart zsemléket, a hagymát, a reszelt sajtot, a felvert tojásokat és az ételízesítőt.
A masszából egyforma nagyságú golyókat formázunk, megforgatjuk zsemlemorzsában és beletekerjük a baconba.
Kivajazunk egy hőálló tálat, beletesszük a fasírtgolyókat. Először letakarva 200 fokon 20 percig sütjük, majd a fóliát levéve nagyjából még 10 percig pirítjuk.
Tipp:
Én sült krumplival készítettem el ezt az ételt, de lehet tálalni rizzsel és más köretekkel is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

