Baconbe teker töltött fasírt virsli salátával recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Fasírthoz:
- 40 dkg darált hús
- 2 zsemle
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kb 3-4 mokkás kanálnyi delikát
- 1-2 mk piros paprika
- fél mk őrölt bors
- 4 borsónyi fokhagyma krém
Töltelék:
- 3 főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél szál paraszt kolbász
- 2 csomag bacon szalonna
Virslis kukoricás saláta
- 1 nagy doboz tejföl
- majonéz
- 1 doboz kukorica konzerv
- 2 pár virsli
- cukor
- mustár
Elkészítése:
A fasírt hozzávalóit jól összegyúrjuk. Az őzgerinc formát kibéleljük baconnel, az oldalát is! A massza felét beletesszük, majd rátesszük a felkarikázott főtt tojást, és kolbászt. Befedjük a maradék masszával és baconnel.
60 percig 170 fokon sütjük, majd tepsire kiborítva még 20 percig pirítjuk.
Saláta elkészítése:
A virsli kivételével összekeverjük a hozzávalókat. Ízlés szerint ízesítjük, majd a megfőtt virslit belekarikázzuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.