Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Baconbe teker töltött fasírt virsli salátával recept

Baconbe teker töltött fasírt virsli salátával
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Fasírthoz:

    • 40 dkg darált hús
    • 2 zsemle
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • kb 3-4 mokkás kanálnyi delikát
    • 1-2 mk piros paprika
    • fél mk őrölt bors
    • 4 borsónyi fokhagyma krém

    Töltelék:

    • 3 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • fél szál paraszt kolbász
    • 2 csomag bacon szalonna

    Virslis kukoricás saláta

    • 1 nagy doboz tejföl
    • majonéz
    • 1 doboz kukorica konzerv
    • 2 pár virsli
    • cukor
    • mustár

    Elkészítése:

    A fasírt hozzávalóit jól összegyúrjuk. Az őzgerinc formát kibéleljük baconnel, az oldalát is! A massza felét beletesszük, majd rátesszük a felkarikázott főtt tojást, és kolbászt. Befedjük a maradék masszával és baconnel.
    60 percig 170 fokon sütjük, majd tepsire kiborítva még 20 percig pirítjuk.

    Saláta elkészítése:

    A virsli kivételével összekeverjük a hozzávalókat. Ízlés szerint ízesítjük, majd a megfőtt virslit belekarikázzuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá