Almás-zöldséges sült csülök recept

Hozzávalók:
- 2 kicsontozott csülök
- 3 alma (savanykás)
- 30 dkg vegyes mirelit zöldség
- só
- bors
- babérlevél
- fokhagyma
- hagyma
- őrölt kömény
- majoránna
Elkészítése:
Kuktában előfőzöm a kicsontozott csülköket babérlevéllel, fokhagymával, majoránnával, őrölt köménnyel, sóval és borssal.
A tepsibe halmozott almás-zöldségkeveréket megsózom, megborsozom, majd egy kis főzőlével meglocsolom. Lefedem alufóliával, és forró sütőben megpuhítom.
Miután megpuhult a zöldség, leveszem az alufóliát, ráfektetem a csülköket, amelyeknek a tetejét bevagdosom, és együtt piros-ropogósra sütöm 200 fokos sütőben.
A almás-zöldséges sült csülök kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 9 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 14 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »