Királyhalom recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 80 dkg sertéskaraj
- 60 dkg savanyú káposzta
- 1 pár sütőkolbász
- só
- őrölt fekete bors
- 10 dkg reszelt trappista sajt
- palacsintatészta 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból
Elkészítése:
A burgonyát félig megfőzzük, majd egy kiolajozott tepsi aljára karikázzuk. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, fűszerezzük. Félig megpároljuk, majd a krumplira tesszük. A húsra a kolbászt rákarikázzuk. Az egészet befedjük a káposztával. Tepsiben, letakarva majdnem készre pároljuk 200 fokon. A két tojásból sűrű palacsinta tésztát készítünk,melybe belekeverjük a sajtot. Ráöntjük a húsra és szép pirosra sütjük, alufólia nélkül.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »