Királyhalom recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 80 dkg sertéskaraj
- 60 dkg savanyú káposzta
- 1 pár sütőkolbász
- só
- őrölt fekete bors
- 10 dkg reszelt trappista sajt
- palacsintatészta 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból
Elkészítése:
A burgonyát félig megfőzzük, majd egy kiolajozott tepsi aljára karikázzuk. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, fűszerezzük. Félig megpároljuk, majd a krumplira tesszük. A húsra a kolbászt rákarikázzuk. Az egészet befedjük a káposztával. Tepsiben, letakarva majdnem készre pároljuk 200 fokon. A két tojásból sűrű palacsinta tésztát készítünk,melybe belekeverjük a sajtot. Ráöntjük a húsra és szép pirosra sütjük, alufólia nélkül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »