Királyhalom recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 80 dkg sertéskaraj
- 60 dkg savanyú káposzta
- 1 pár sütőkolbász
- só
- őrölt fekete bors
- 10 dkg reszelt trappista sajt
- palacsintatészta 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból
Elkészítése:
A burgonyát félig megfőzzük, majd egy kiolajozott tepsi aljára karikázzuk. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, fűszerezzük. Félig megpároljuk, majd a krumplira tesszük. A húsra a kolbászt rákarikázzuk. Az egészet befedjük a káposztával. Tepsiben, letakarva majdnem készre pároljuk 200 fokon. A két tojásból sűrű palacsinta tésztát készítünk,melybe belekeverjük a sajtot. Ráöntjük a húsra és szép pirosra sütjük, alufólia nélkül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »