Roston sült cápa szelet recept

Hozzávalók:
- 1,5 kg fagyasztott cápa szelet
- 1 darab citrom leve
- halfűszerkeverék
- koriander
- bors
- 2 ek szőlőmagolaj
Elkészítése:
A kiengedett cápahúst még előző este bepácoljuk a citromléből, szőlőmagolajból, halfűszerkeverékből, sóból, borsból korianderből álló páclében.
Másnap lecsepegtetjük, és kókuszzsírral kikent tepsiben, a sütő grill fokozatán, 15 perc alatt készre sütjük.
Párolt rizzsel, sajtmártással tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »