Zöldséges sült virslisaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db virsli
- 1 nagyobb paradicsom
- 1/4 kígyóuborka
- 1/2 lilahagyma
- kevés olíva olaj
- 1 kanál balzsamecet
- kevés frissen őrölt bors
- Más fűszert nem tettem bele, mert a virsli kellemesen sós volt
Elkészítése:
A virsliket ferdén felszeltem, majd kevés olíva olajon mindkét oldalát megpirítottam kicsit. Míg hűltek a virsliszeletek, Uborkát vágtam kockákra, lilahagymát csíkokra, és a lágy részétől megfosztott paradicsomot is kockákra.
Kevés balzsamecetet töltöttem hozzá, majd összekevertem a közben kihűlt sült virslivel.
Tipp:
A sült virsli így kapott egy kis pörkölt ízt is, ami különlegessé tette salátámat.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »