Zöldséges saláta maradék sült csirkéből recept

Hozzávalók:
- 1 nagyobb sült csirkecomb (rövid)
- 1 kisebb sárgarépa
- 1 nagy szál újhagyma
- 3-4 jégsaláta levél
- 1 fehér paprika fele
- 3 jó púpos ek tejföl
- 1 ek majonéz
- 1 kk mustár
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet őrölt bors
Elkészítése:
A húst lefejtjük a csontról és apróra kockázzuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a répát sajtreszelőn lereszeljük, az újhagymát felkarikázzuk, a salátát apróra tépkedjük, a paprikát nagyobb darabokra vágjuk.
A tejfölt simára keverjük a majonézzel, mustárral, sóval, borssal és beleforgatjuk a csirkét, a zöldségeket.
Azonnal kínáljuk.
Tipp:
Tegnap egy kis sült csirkét készítettem ebédre. Mára is maradt belőle, így egy darab combból egy kis salátát készítettem. Csak úgy, csak magamnak. Mert szeretem :-)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »