Zöldséges saláta maradék sült csirkéből recept

Hozzávalók:
- 1 nagyobb sült csirkecomb (rövid)
- 1 kisebb sárgarépa
- 1 nagy szál újhagyma
- 3-4 jégsaláta levél
- 1 fehér paprika fele
- 3 jó púpos ek tejföl
- 1 ek majonéz
- 1 kk mustár
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet őrölt bors
Elkészítése:
A húst lefejtjük a csontról és apróra kockázzuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a répát sajtreszelőn lereszeljük, az újhagymát felkarikázzuk, a salátát apróra tépkedjük, a paprikát nagyobb darabokra vágjuk.
A tejfölt simára keverjük a majonézzel, mustárral, sóval, borssal és beleforgatjuk a csirkét, a zöldségeket.
Azonnal kínáljuk.
Tipp:
Tegnap egy kis sült csirkét készítettem ebédre. Mára is maradt belőle, így egy darab combból egy kis salátát készítettem. Csak úgy, csak magamnak. Mert szeretem :-)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »