Zöldsaláta almával recept

Hozzávalók:
- 1 jégsaláta
- 1 római saláta
- 1 kígyóuborka
- 3 paprika
- 2 alma
- 0,5 citrom leve
- 2 ek juharszirup, vagy méz
- 2 ek szőlőmagolaj
Elkészítése:
A jég- és római salátát megmossuk, leitatjuk a vizet róla és felcsíkozzuk. Az uborkát hosszában 4 felé vágjuk, majd a negyedeket felszeleteljük. A kicsumázott paprikát felszeleteljük.
Az alma magházát eltávolítjuk és a héjastól apróra kockázzuk. Locsoljuk meg a citromlével, hogy ne barnuljon meg.
A hozzávalókat egy nagy salátás tálba tesszük, kissé összeforgatjuk, majd meglocsoljuk juharsziruppal és szőlőmagolajjal. Átforgatjuk és fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »