Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Virslis lencsesaláta recept

Virslis lencsesaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg lencse
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 3 pár füstölt virsli
    • 3 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 dl tejföl
    • 1 ek majonéz
    • 1 tk mustár
    • 1 kk porcukor
    • 1 kk citromlé
    • petrezselyemzöld

    Elkészítése:

    A lencsét sós, babérleveles vízben puhára főzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A virslivel ugyan így járunk el.

    A hagymát apró kockára vágjuk, a virslit felkarikázzuk, a tojást szintén felkockázzuk, majd összekeverjük a lencsével. A tejfölt a majonézzel, a mustárral, a porcukorral, a citromlével és az apróra vágott petrezselyemmel összekeverjük, majd a lencsére öntjük.

    Jól lehűtve tálaljuk.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá