Virslis lencsesaláta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg lencse
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 3 pár füstölt virsli
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tejföl
- 1 ek majonéz
- 1 tk mustár
- 1 kk porcukor
- 1 kk citromlé
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A lencsét sós, babérleveles vízben puhára főzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A virslivel ugyan így járunk el.
A hagymát apró kockára vágjuk, a virslit felkarikázzuk, a tojást szintén felkockázzuk, majd összekeverjük a lencsével. A tejfölt a majonézzel, a mustárral, a porcukorral, a citromlével és az apróra vágott petrezselyemmel összekeverjük, majd a lencsére öntjük.
Jól lehűtve tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »