Virslis lencsesaláta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg lencse
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 3 pár füstölt virsli
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tejföl
- 1 ek majonéz
- 1 tk mustár
- 1 kk porcukor
- 1 kk citromlé
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A lencsét sós, babérleveles vízben puhára főzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A virslivel ugyan így járunk el.
A hagymát apró kockára vágjuk, a virslit felkarikázzuk, a tojást szintén felkockázzuk, majd összekeverjük a lencsével. A tejfölt a majonézzel, a mustárral, a porcukorral, a citromlével és az apróra vágott petrezselyemmel összekeverjük, majd a lencsére öntjük.
Jól lehűtve tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »