Virslis hagymás, kukoricás babsaláta recept

Hozzávalók:
- 4 db virsli,
- 1 doboz vörös bab konzerv
- 1/2 doboz kukorica konzerv
- 1 fej vörös vagy lila hagyma,vagy 1 szál póréhagyma
- 1 csomó újhagyma
- 4 evőkanál olaj
- 2 evőkanál ecet (10 %-os)
- ízlés szerint őrölt kömény
- 1 csokor friss snidling, vagy szárított
Elkészítése:
A babot, a kukoricát lecsepegtetem, a hagymát apróra vágom. Az olajat az ecettel és snidlinggel jól összekeverem és az őrölt köménnyel.
A virslit megfőzöm. A hozzávalókat összekeverem, először a babot és a kukoricát,majd ráöntöm a saláta levet (olaj, ecet, snidling keverék), majd hozzáadom a felkarikázott, főtt virslit.
Legjobb ha egy kicsit állni hagyjuk.
Sztori: A pizza feltétből maradtak ezek az alapanyagok. Hogy ne vesszen kárba, ezt találtam ki. Nagyon finom, és laktató.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »