Virslis hagymás, kukoricás babsaláta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 db virsli,
- 1 doboz vörös bab konzerv
- 1/2 doboz kukorica konzerv
- 1 fej vörös vagy lila hagyma,vagy 1 szál póréhagyma
- 1 csomó újhagyma
- 4 evőkanál olaj
- 2 evőkanál ecet (10 %-os)
- ízlés szerint őrölt kömény
- 1 csokor friss snidling, vagy szárított
Elkészítése:
A babot, a kukoricát lecsepegtetem, a hagymát apróra vágom. Az olajat az ecettel és snidlinggel jól összekeverem és az őrölt köménnyel.
A virslit megfőzöm. A hozzávalókat összekeverem, először a babot és a kukoricát,majd ráöntöm a saláta levet (olaj, ecet, snidling keverék), majd hozzáadom a felkarikázott, főtt virslit.
Legjobb ha egy kicsit állni hagyjuk.
Sztori: A pizza feltétből maradtak ezek az alapanyagok. Hogy ne vesszen kárba, ezt találtam ki. Nagyon finom, és laktató.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.