Virslis hagymás, kukoricás babsaláta recept

Hozzávalók:
- 4 db virsli,
- 1 doboz vörös bab konzerv
- 1/2 doboz kukorica konzerv
- 1 fej vörös vagy lila hagyma,vagy 1 szál póréhagyma
- 1 csomó újhagyma
- 4 evőkanál olaj
- 2 evőkanál ecet (10 %-os)
- ízlés szerint őrölt kömény
- 1 csokor friss snidling, vagy szárított
Elkészítése:
A babot, a kukoricát lecsepegtetem, a hagymát apróra vágom. Az olajat az ecettel és snidlinggel jól összekeverem és az őrölt köménnyel.
A virslit megfőzöm. A hozzávalókat összekeverem, először a babot és a kukoricát,majd ráöntöm a saláta levet (olaj, ecet, snidling keverék), majd hozzáadom a felkarikázott, főtt virslit.
Legjobb ha egy kicsit állni hagyjuk.
Sztori: A pizza feltétből maradtak ezek az alapanyagok. Hogy ne vesszen kárba, ezt találtam ki. Nagyon finom, és laktató.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »